Şarkıcı Sıla hamile mi?

Ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak’ta bir süredir aşk yaşadığı şarkıcı Sıla Gençoğlu ile nikah masasına oturdu. Önceki gün bir mekan çıkışı muhabirlerin sorularını yanıtlayan Amani, Sıla’nın hamile olduğu yönündeki haberlere açıklık getirdi.

Sıla Gençoğlu ile tatilden döndükten sonra Bebek’teki mekanında görüntülenen Hazer Amani, kendisini bekleyen muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

39 yaşındaki şarkıcı ile balayına gitmediğini, sadece arkadaşları ile beraber tatil planı yaptıklarını söyleyen Amani, Sıla’nın evde güzel yemekler yaptığını belirtti.

Amani, “Sıla hamile” iddiası hakkında, “Bebek haberleri yalan, ama Allah büyük. Şimdilik öyle bir şey yok” dedi.

SADE BİR TÖRENLE EVLENDİLER

Sıla Gençoğlu-Hazer Amani çifti, 13 Ocak’ta dünyaevine girmişti. Sıla’nın nikah şahitliğini menajeri Serkan Güney ile müzik direktörü Burak Erkul yaparken, Hazer Amani’nin şahitliklerini ise Beyazıt Öztürk ve Kemal İnal yapmıştı.

https://www.youtube.com/watch?v=HG3qRxOO–Q&t=32s

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.