Şarkıcı Halil Sezai, bir kişiyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı

Şarkıcı Halil Sezai, İstanbul Tuzla’da bir kişiyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı… Sezai’nin yarın mevcutlu olarak adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Halil Sezai Paracıkoğlu ya da bilinen adıyla Halil Sezai İstanbul Tuzla’da bir kişiyi darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

HaberTürk’ün haberine göre, Sezai’nin yarın mevcutlu olarak adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bu sabah 10.00 sularında Tuzla Postane Mahallesi, Cafer Bey Sokak’ta çekim yapan şarkıcı Halil Sezai, mahalle sakini olduğu ifade edilen bir vatandaşla tartışma yaşadı. Edinilen bilgilere göre bu kişi, şarkıcı ve ekibinin çekim yapmasına izin vermeyeceğini söyledi.

TARTIŞMA YAŞANDI
Bunun üzerine başlayan tartışma büyüyünce Halil Sezai darp iddiasıyla gözaltına alındı. Ünlü şarkıcı, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.