Halil Sezai şüpheli sıfatıyla ifade verdi! Suçlamaları reddetti!

Şarkıcı ve oyuncu Halil Sezai Paracıkoğlu, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Halil Sezai Paracıkoğlu, hakkındaki hiçbir suçlamayı kabul etmedi.

Oyuncu ve şarkıcı Halil Sezai Paracıkoğlu, 67 yaşındaki komşusu Hüseyin Meriç’i darbettiği gerekçesiyle 3 ayrı suçtan toplamda 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılmıştı. Ünlü ismin konserinde, Meriç’e hakaret ve tehdit içeren sözler de söylediği de iddia edilmişti. Halil Sezai Paracıkoğlu, hakkında başlatılan soruşturma kapsamında bugün, savcılığa şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca ‘Tehdit’ ve ‘Hakaret’ suçlarından yürütülen soruşturmada Halil Sezai Paracıkoğlu, Anadolu Adalet Sarayı’na avukatıyla birlikte geldi.

Basın Suçları Soruşturma Bürosu’nda ifade veren ünlü isim, “Kimseye yönelik tehdit ve hakarette bulunmadım. Konserde sohbet ediyordum, suçlamayı kabul etmiyorum” beyanında bulundu

YouTube video

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.