Samsung Galaxy S10 modellerine büyük güncelleme geldi

Samsung’un 3 yıl önce piyasaya sürdüğü Galaxy S10 model ailesine güncelleme geldi. Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e modellerine gelen güncelleme, bazı yerleşik uygulamalarda iyileştirmeler sunarken cihazın güvenliğini de artırıyor.

Güney Koreli teknoloji firması Samsung, 2019 Şubat ayında tanıttığı Galaxy S10 serisine yazılım desteği vermeyi sürdürüyor.

2022 Mart ayında One UI 4.1 arayüz güncellemesi alan S10 serisi için her ay güvenlik yaması yayınlayan Samsung, 2022 Kasım ayında telefonların genel kararlılığını artıran büyük bir güncellemeyi cihazlara gönderdi.

S10’DA YENİ GÜNCELLEMEYLE NELER DEĞİŞİYOR?

Samsung’un Galaxy S10, Galaxy S10 Plus ve Galaxy S10e için yayınladığı G97*FXXUGHVJ5 kod numaralı 1 GB boyutundaki güncelleme, ekim ayı güvenlik yaması içeriyor.

Güncelleme notlarına göre; kamera uygulaması daha stabil hale getirildi, Bluetooth bağlantısı da iyileştirildi. Ayrıca telefonun genel kararlılığı ve güvenliği iyileştirildi.

S10 ailesi güncellemesinin Avrupa modelleri için olduğunu belirtelim. Fransa, Almanya, İspanya, İtalya, İngiltere, İsviçre gibi belli başlı ülkelerde çıkış yapan Galaxy S10 5G modeli için de güncellemenin yayınlandığı bildirildi.

S10 MODELLERİ ONE UI 5.0 GÜNCELLEMESİ ALACAK MI?

Samsung’un Galaxy S10 serisi, Android 10 tabanlı One UI 5.0 güncellemesini almayacak. Fakat aradan geçen 3 yıla rağmen mevcut kullanıcı deneyimini iyileştiren güncellemelerin yayınlanması kullanıcıları sevindirdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.