Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz’ı utandırdı

Recep İvedik 5 vizyona girdiği hafta Cem Yılmaz Gökbakara’a laf çakmıştı… Deli Aşk vizyona girdiği hafta Şahan Gökbakar, tanıtımını yaparak Cem Yılmaz’ı utandırdı.

Onlar birbirinin rakibi iki isim… İki komedyen… İki sinemacı…

Sık sık da isim vermeden birbirlerini iğnelememekten geri durmayan iki ünlü isim…

Ancak bu sefer aralarında ılık rüzgarlar esiyor…

Recep İvedik 5’in vizyona girmesinin ardından Cem Yılmaz, sosyal medya hesabından Recep İvedik’e Gelip geçici işler” iması yapmış ve “Gora”yı övmüştü… Şahan Gökbakar da bu paylaşıma “REcep İvedik 5’in gişe rakamını gösteren bir fotoğraf paylaşıp “kıskanma ne olur çalış senin de olur” cevabı vermişti…

blank

CEM YILMAZ’I ‘EZEN’ JEST!

Ancak gerilim kısa sürdü…

Şahan Gökbakar, Cem Yılmaz’a öyle bir jest yaptı ki, Cem Yılmaz bu jestin altında ezildi…

Gökbakar, Instagram hesabından Cem Yılmaz’ın “Deli Aşk” filminin afişini “Gişesi bol, yolu açık olsun”notuyla paylaştı…

JESTİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Cem Yılmaz da Gökbakar’ın bu jestini karşılıksız bırakmayarak cevap verdi. Cem Yılmaz, “Türk sinemasında görmek istediğimiz hareketler… Teşekkürler Şahan” notuyla teşekkürünü iletti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.