Şafak Mahmutyazıcıoğlu, kızlarıyla Bodrum’un tadını çıkarıyor

Sunucu Ece Erken’le yaşadığı aşkla adını duyuran ve geçtiğimiz ay bu ilişkiye nokta koyan Beşiktaş eski yöneticisi Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, teknesini Bodrum’a demirleyerek gözlerden uzak bir şekilde çocuklarıyla birlikte keyifli bir tatil geçiriyor.

Bodrum Koyları’nda demirli teknesinde gün boyu ayrılmayan Mahmutyazıcıoğlu, çocuklarını sürat motoruyla gezdirdi. Suda oyunlar oynayıp denize giren çocuklar, babaları ile keyifli vakit geçirdi.Bodrum’da kendi başına seyir halinde görüntülenen Şafak Bey ertesi gün yine kızlarıyla motor gezilerinde görüldü. Son derece eğlenceli ve huzurlu görünen Şafak Bey ve kızları tam anlamıyla baba-kız aşkını doya doya yaşıyorlardı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.