Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, gazetecileri darp etti!

Ünlü fenomen Reynmen, kendisini görüntülemek isteyen Show TV muhabiri Akif Yaman’a saldırdı. Muhabirin elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalışan Reynmen, gerilim sonrası Yaman’ı darp etti. Gözaltına alınan fenomenin polis arabası içinden kameralara bakarak gülmesi ise herkesi şoke etti.

‘Derdim Olsun’ şarkısından sonra son dönemde çıkardığı ‘Ela’ isimli şarkısıyla tıklanma rekoru kıran Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, dün gece kendisini görüntülemek isteyen Show TV muhabiri Akif Yaman’a saldırdı. Muhabirin, “Nasılsınız, magazin basınına pek konuşmuyorsunuz. Biraz konuşabilir miyiz?” sorularına aniden sinirlenen Reynmen, “İndirin o telefonları” diyerek tepki gösterdi.

MUHABİRİN TELEFONUNU ELİNDEN ALDI

Reynmen ardından kendisini çeken UçanKuş TV muhabiri İsmail Şen’in elinden zorla telefonunu alarak görüntüleri silmeye çalıştı.

 

DARP EDEREK TOKAT ATTI

Gerilim sonrası Reynmen, Akif Yaman’ı darp ederek tokat attı. Darp sonrasında muhabirler olay yerinden ayrılarak karakola gidip şikayetçi oldu.

blank

POLİS ARACINDA GÜLEREK POZ VERDİ

Emniyet mensuplarının gözaltına aldığı Reynmen ise Sarıyer Polis Karakolu’na götürüldü. Polis aracında görüntülenen Reynmen, kameralara bakarak gülmesi UçanKuş TV kameralarına böyle yansıdı. Reynmen’in bu hareketi ise herkesi şaşkına çevirdi.

MGD’den kınama

Yaşanan bu çirkin olayın ardından Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) yazılı bir açıklama yaparak tepkisini ortaya koydu ve sürecin takipçisi olacaklarını kamuoyuna bildirdi.

mgd
Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.