Reyhan Karaca, Milyon Tv de Zeynep Bozkaya’nın konuğu oldu

Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Reyhan Karaca geçtiğimiz günlerde Milyon Tv de Zeynep Bozkaya’nın konuğu oldu.

İşi medya olmayan, işi göz önünde olmak olmayan bir erkeğin sosyal medyasının olması çok saçma. Varsa ailesini paylaşıyorsa, profili gizli ise tamam. Playboy gibi poz veren erkekler, dünyanın en yakışıklısı olsa itiyor beni. Burdan da açıkça söylemiş olayım..

blank

Ben hayatta hiç bir zaman ne yaşa baktım, ne kariyere baktım, ne başka bir şeye baktım. Ben imkansızın imkansızını bile sevdim. Seviyorsa kalbim, demek ki karşıdan bir elektirik akımı geliyor ki seviyorum. Ama bazı şeyleri mantığa oturtturmak lazım. Öbür türlü rüzgarda savrulan bir yaprak gibi oluyorsunuz ve çok inciniyorsunuz. O yüzden de artık çok sık eler oldum.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.