“Revart ve Lukhan ikilisinden unutulmaz dans parçası: Neye Varacaksın”

Revart ve Lukhan ilk kez bir şarkıda bir araya geliyor. ‘’ neye varacaksın ‘’ 21 Temmuz’da tüm müzik platformlarında Sony Music Türkiye etiketiyle yayınlanıyor!

Müzik severler, iki yetenekli sanatçı Revart ve Lukhan’ın ilk kez birleşerek ortaya koyduğu muhteşem eseri “neye varacaksın” ile hareketli bir müzik deneyimi yaşamaya hazırlanıyor. ‘’neye varacaksın‘’ yaz aylarına yakışır bir romantik bir dans parçası olarak öne çıkıyor.

Revart ve Lukhan, kendi benzersiz müzikal yetenekleri ve etkileyici performansları ile “neye varacaksın” şarkısına taze ve yenilikçi bir dokunuş getiriyor. Kendi yazdıkları ve besteledikleri şarkı, duygusal yönlerini yansıtırken aynı zamanda olağanüstü şarkı yazarlıklarını sergiliyor. Ek olarak, şarkının aranjesi usta müzisyen Aerro imzasını taşıyor, bu da bu müzikal değeri daha da özel kılıyor.

“neye varacaksın”, 21 Temmuz tarihinde Sony Music Türkiye etiketiyle tüm büyük müzik platformlarında dinleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.