Quaresma’dan Talisca’ya mesaj

Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra Çin’e transfer olan Talisca için eski takım arkadaşı Quaresma’dan önemli açıklamalar geldi.

Anderson Talisca’nın 6 aylık kiralık olarak Çin’e gitmesi, Şenol Güneş’i şok ederken, Quaresma’yı da kızdırdı. Güneş, ligin son maçında ” Cenk Tosun’a rakip olacak” diyerek İngiltere’ye gideceğini ifade ettiği Talisca için “Kendine yazık etti” yorumunu yaptı.

“‘SAKIN HATA YAPMA’ DEMİŞTİM, YAPTI”

Quaresma ise, Portekiz Milli Takımı’nda ülkesinin gazetecilerine Talisca’nın transferini, “Bana Şampiyonlar Ligi’nde oynamayacağımız için Beşiktaş’tan ayrılmak istediğini söylemişti. Çin’den gelen teklifleri konuşurken ona, ‘sakın o hatayı yapma’ demiştim. Ama yaptı. Ocak’ta İstanbul’a dönmek için sabah akşam beni arar!” sözleriyle yorumladı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.