Quality of Magazine’den, Mart 2016 sayısında pozitif ayrımcılık!

QUALITY of Magazine, 81. sayısı olan Mart 2016 sayısında, pozitif ayrımcılık yaparak, Dünya Kadınlar Günü’ne özel içerikte kadın ağırlıklı bir sayı hazırladı.

Usta gazeteci Salih Keçeci’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı QUALITY of Magazine, yedinci yılında, her sayısında özel röportaj, fotoğraf ve haberleri ile gündem belirlemeye devam ediyor. Cemiyet, magazin, ekonomi, moda ve aktüaliteyi kendine özgü farklı bakış açısı ile yorumluyor.

Kapak yıldızları
Bu özel sayının kapağında, Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy var. 75 yaşına giren ünlü iş adamı, doğum gününü önce beş torunu ile birlikte evinde kutladı ve bu mutluluk fotoğrafını Quality okurları ile paylaştı. Ardından holding çalışanlarının ve Türk Kalp Vakfı’ndaki dostlarının kendisi için ayrı ayrı hazırladıkları sürpriz kutlamalar karşısında çok duygulanan Yılmaz Ulusoy’un, bu üçlü doğum günü kutlaması Quality sayfalarında yerini aldı.

Kapak konularından biri de, Quality of Magazine’in bu ayki ana röportajı konuğu; Reina, Suada, Nomads gibi gece hayatına damga vuran mekânları bünyesinde barındıran Su Entertaintment Group İşletme Ortağı Ali Ünal’ın eşi Ayşegül Ünal. Adını başarılı işletmeciler arasına yazdırma yolunda emin adımlarla ilerleyen Ayşegül Ünal ile Steingenberger Hotel The Maslak Istanbul’un altında geçtiğimiz Kasım ayında açtıkları Suda Kebap’ta Genel Yayın Yönetmenimiz Salih Keçeci’nin de eşlik ettiği, samimi, keyifli ve “çok lezzetli” bir söyleşi yaptık.

Kapakta ayrıca; Emre-Pelin (Sezgin) Sarar çifti var. Sarar Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Celaleddin Sarar ve eşi Jale Sarar’ın büyük oğlu, Sarar Group’un CEO’su Emre Sarar ile Sezgin İnşaat’ın sahibi Muammer-Nilgün Sezgin’in kızı Pelin Sezgin’in, Shangri-La Bosphorus Otel’deki üç başkanlı nikâhları ve görkemli düğünlerinin detayları, davet sayfalarında.

Portrelerde mesaj var
Quality of Magazine, 8 Mart dünya Kadın Günü dolayısıyla portre sayfalarını da kendi alanında çok başarılı, öncü, etkin kadınlarımıza ve onların verdikleri özel mesajlara ayırdı: Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak, Dr. Hande Özsan Bozatlı, Dr. Özlem Cankurtaran, Beyhan Benardete, Melis Anlı, Revna Demirören, Pelin Akın.

Quality Business
Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Seyfi Beyaz, bugüne kadar ihracat ağırlıklı çalışan ve artık iç piyasaya da giren Serpil markasının sahibi, SRP Turizm Tekstil A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çelikkan, Dilek Holding Yönetim Kurulu Üyesi, Finans Uzmanı Nihan Dilek, Tasarım mücevherde dünya markası olan ve New York’tan sonra ikinci mağazasını İstanbul’da açan Gürhan Gallerie’s Satış ve Pazarlama Müdürü Ekrem Sağel ve Erte Çocuk Kulübü’nün sahibi Asude Göncü Kaya da Quality Business’ın bu ayki röportaj konukları arasında…

Magazin
Biri halk müziğinin, diğeri Türk Popu’nun iki çok sevilen ismi Kubat ve Ayşegül Aldinç ile ilgili yapılan haberler, magazin sayfalarında…

Quality Fashion
Dünyanın hip moda markaları Gucci, Michael Kors, Stella McCartney ve Escada’nın yeni sezon koleksiyonlarından en çarpıcı kareler ve stil önerileri ile moda sayfaları yine çok renkli.

Cemiyet yaşamı ile Darcan&Darcan İçmimarlık tarafından hazırlanan dekorasyon sayfalarının yanı sıra, otomobil, sağlık, kültür-sanat sayfaları ve köşe yazarları ile Quality of Magazine’in Mart 2016 sayısı yine dolu dolu okurları ile buluşuyor.

Dergimizin 81. sayısı 1 Mart’tan itibaren D&R, Remzi ve İnkilap Kitabevi gibi seçkin satış noktalarında.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.