QUALITY of Magazine Şubat sayısı ile tüm bayilerde

QUALITY of Magazine, 80. sayısı olan Şubat 2016 sayısında, Sevgililer Günü’ne özel zengin bir içerik ve çok şık, özel bir Sevgililer Günü eki hazırladı.

Usta gazeteci Salih Keçeci’nin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptığı QUALITY of Magazine, her sayısında özel röportaj, fotoğraf ve haberleri ile gündem belirlemeye devam ediyor. Cemiyet, magazin, ekonomi ve aktüaliteyi kendine özgü farklı bakış açısı ile yorumlayan Quality of Magazine, Şubat sayısında, Sevgililer Günü’nü hem derginin özel olarak hazırlanan içeriği hem de ayrıca çok şık bir özel Sevgililer Günü eki ile kutluyor.

ÇETİNSAYA ÇİFTİ EVLERİNİN KAPISINI İLK KEZ QUALITY’YE AÇTI
Bu özel sayının kapağında, 14 Şubat Sevgililer Günü’nün adeta simgesi olan genç bir çift var: Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’nın oğlu Serhan Çetinsaya ve Sinbo Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demir’in kızı Sare Demir. Lise aşklarını nikâh masasına taşıyan çift, orman manzaralı evlerinin kapısını ilk kez Quality of Magazine’e açtılar ve aşklarının hikâyesini paylaştılar.

PROMAT’IN DIŞ YÜZÜ TOLGA ÜRKMEZGİL ŞAŞIRTACAK
Sevgililer Günü’nü bu yıl anlamlı kutlayacak olan bir diğer çift; Süreyya (Yalçın) ve Ozan Baran çifti, geçtiğimiz ay düzenlenen İMOB’un yıldızı; ofis mobilyaları konusunda yurt içinde ve yurt dışında büyük başarılara imza atan Ankara merkezli Solenne Mobilya’nın sahibi Kıyaklı Ailesi, ayrıca, matbaa sektörünün öncü ve yenilikçi markası Promat’ın “Dış yüzü”, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı. Tolga Ürkmezgil de kapak konularımız arasında. Başarılı bir iş adamı ve hobi zenginin şaşırtıcı bir portre çizen Ürkmezgil’in röportajını büyük bir ilgi ile okuyacaksınız.

SEVİLEN PORTRELER
Portre sayfalarımızın konsepti yine Sevgililer Günü, dolayısıyla portreler de sevilen çiftlerden oluşuyor: Bu ay başında nikâh masasına oturmaya hazırlanan Emre Sarar-Pelin Sezgin çifti, Mustafa-Beste Yurttaş, Ozan-Bahar Şer, Uğur İrem Karabayır, Zafer-Hülya Kazak, Deha-Harika Orhan, Gökçe-Mısra Meriçten.

PROF. DR. METE GÜNGÖR’DEN ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER
Quality Business’ın kapağında ise bilim dünyasının çok değerli bir ismi var: Acıbadem Maslak Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum/ Jinekolojik Onkoloji Cerrahisi-Acıbadem Üniversitesi Kadın hastalıkları ve Doğum Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mete Güngör. Prof. Güngör, Quality okurları ile çok önemli bilgiler paylaştı. Beşiktaş TV’nin “Çizgi Dışı” programının sıra dışı sunucusu Fulya Sever ve başarılı sanatçı; ressam-heykeltraş Pınar Çimen de bu bölümün diğer röportaj konukları.

BAŞAK PARLAK NEFES KESİYOR
Magazin bölümünde genç nesil başarılı televizyon ve sinema oyuncusu Başak Parlak var. Radisson Blu Hotel Şişli’de yapılan özel fotoğraf çekimi ve röportajını çok beğeneceksiniz.

Quality of Magazine Şubat sayısında, moda sayfalarını, luxury’i, güzellik sayfasını Sevgililer Günü özel içeriği ile hazırladı. Quality of Magazine, cemiyet yaşamı ile Darcan&Darcan İçmimarlık tarafından hazırlanan dekorasyon sayfalarının yanı sıra, sağlık, kültür-sanat, otomobil sayfaları ve köşe yazarları ile de sezon gündemini sayfalarına taşıyor.

SEVGİLİLER GÜNÜ ÖZEL EKİ
Quality of Magazine, Şubat 2016 sayısının yanı sıra bir de özel “Sevgililer Günü” eki hazırladı. Bu ekte, sevgililer için alternatif birbirinden güzel ve anlamlı hediye seçenekleri; mücevherler, gözde mekânların Sevgililer Günü için hazırladığı özel program ve organizasyonlar, moda sayfaları, her tarza göre hediyelik obje ve ürünler yer alıyor. Seçenekler zengin, biri mutlaka sizin için…

Dergimizin 80. Sayısı, sevgililer Günü eki ile birlikte 1 Şubat’tan itibaren D&R, Remzi ve İnkilap Kitabevi gibi seçkin satış noktalarında.

Quality of Magazine1

Quality of Magazine3

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.