Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’ın sahibi olduğu Academic Hospital Hastanesi hakkında şok iddia!

Bir çok ülkede yaptığı bilimsel konuşmalarla bilim dünyasının ilgisini çeken ünlü Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’ın sahibi olduğu Academic Hospital Hastanesi ile ilgili ortaya atılan iddia Sağlık Bakanlığı’nı harekete geçirecek.

Şikayetvar.com sitesinin Academic Hospital ile alakalı şikayet sayfasında yer alan bir çok şikayet Academic Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak’ı zora sokacak gibi gözüküyor.

Şikayet var sitesinde yer alan bir çok yorumda hastanede yanlış bel ameliyatından pek çok konuya kadar bir çok şikayet yer alıyor. Academic Hospital Hastanesi’nden aldıkları sağlık hizmetlerini değerlendiren kullanıcılar söz konusu hastane hakkında şikayetlerini dile getirerek uyarılarda bulundular.

Dünyaca ünlü bilim insanı Prof.Dr. Zehra Neşe Kavak’ın sahibi olduğu Academic Hospital ile alakalı ortaya atılan bu iddialara ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.