Pınar Soykan’dan Diyarbakır’a yardım eli

Yeni single’ını sevenleriyle buluşturmaya hazırlanan Pınar Soykan, yoğun temposu içerisinde yardım projelerini de aksatmıyor. Ünlü sanatçı son olarak sosyal medya üzerinden gelen yardım çağrısına yanıt vererek Diyarbakır’daki bir ana okulunun ihtiyaçlarını karşıladı.

Diyarbakır’ın Güzel Köyü’nde bulunan Güzel İlkokulu’na bağlı ana okulunun ihtiyaç listesini minik öğrenciler için bizzat kendi koliledi ve okula gönderdi.

Pınar Soykan, Türkiye’nin geleceği olan minik öğrencilerin eğitimine katkıda bulunduğu için çok mutlu olduğunu söyledi: “Bana sosyal medya hesabımdan ulaştılar. Hemen araştırdım, çünkü bazen bu durumu kötüye kullanıp, iyi niyetimizi suistimal edenler olabiliyor. Ana okulu öğretmeni Fatmagül Hanım’la bizzat görüştüm. Kendisinden bir ihtiyaç listesi istedim. Onlar için alışveriş yapıp hepsini teker teker paketlemek çok güzel bir duygu. Çünkü küçük bir çocuğun yüzünde ufacık bir gülümseme görmek dünyalara bedel.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.