Pınar Soykan “Yoktan Saydım” ile tüm dijital platfotmlarda yerini aldı

Ünlü şarkıcı Pınar Soykan, sözü ve müziği Ramazan Baş’a ait yeni şarkısı “Yoktan Saydım” ile Avrupa müzik etiketiyle tüm dijital platfotmlarda yerini aldı.

YouTube video

“Yoktan Saydım”” şarkısının yönetmenliğini Mustafa Özen yaparken styling’ini Tarık Gül üstlendi. Ünlü şarkıcı Pınar Sokyan’ın fotoğraflarını ise Serkan Uzundal çekti.

blank

Klibini kayınvalidesinden aldığı gelin maaşıyla çektiği konuşulan ünlü sanatçı Pınar Soykan: eşimin ailesi , benimde ailem.Ben evlendiğim günden beri eşimin annesi para gönderiyor. Bu onun gönlünden geçen bir davranış biçimi olduğu için saygımdan kabul ettim. Bence bu maaş değil ama arkadaşlarım buna “gelin maaşı” diyorlar. Bende bugüne kadar gelin maaşı olarak nitelendirilen tüm paraları biriktirdim ve klip çektim”dedi.Gelin maaşı konusunda rakam belirtmedi.

DİZİYDİ GERÇEK OLDU

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolde oynadığı Aile dizisindeki ‘gelin maaşı’ sahnesi sosyal medyada “Benim maaşım henüz yatmadı, kiminle görüşebilirim” şeklinde binlerce yoruma sebep olmuştu. Aile dizisinde Soykan ailesinin Pınar Soykan ile aynı soysimi kullanması yok böyle tesadüf dedirtti. Diziydi Gerçek oldu yorumları yapıldı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.