Pınar Deniz makyajsız pozlarıyla hayranlarını büyüledi

Pınar Deniz’den sıfır makyaj poz… Kırmızı Oda’nın Nazlı’sı olarak seyirci ile buluşan Pınar Deniz makyajsız paylaşımı ile dikkatleri üzerine çekti. Ünlü oyuncunun doğal güzelliğini gözler önüne serdiği pozlarına hayranlarından beğeni yağdı.

YouTube video

Pınar Deniz’in doğal pozları hayranlarını büyülemeye devam ediyor. Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Burcu Öğretmen rolü ile iyi bir çıkış yakalayan ve şimdilerde fenomen dizi Kırmızı Oda’da Nazlı karakteri ile seyirci karşısına çıkan Pınar Deniz’in makyajsız paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.

TV 8’in rekortmen dizisi Kırmızı Oda konuk oyuncularıyla gündem olmaya devam ediyor. Cuma günleri yayınlanan ve her yeni bölümü seyirci tarafından ilgiyle izlenen Kırmızı Oda’ya başarılı ve güzel oyuncu Pınar Deniz, Nazlı karakteri ile dahil olmuştu.

blank

Pınar Deniz son dönemin dikkat çeken isimlerinden. Aşk 101 dizisinden sonra Kırmızı Oda’da yer alan ünlü oyuncu canlandırdığı Nazlı karakteri ile anne babasının evliliklerindeki problemleri ve sonrasında kendi eşiyle yaşadıkları sorunlarla seyirci karşısına çıkıyor.

Başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de çok konuşulan 27 yaşındaki Pınar Deniz, Instagram hesabından makyajsız pozlarını paylaştı.

Ünlü oyuncunun doğal güzelliğini yansıttığı pozları hayranları tarafından büyük ilgi gördü. Ekranların sevilen oyuncusuna hayranları güzelliği kadar cesaretinden dolayı da övgü yağdırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.