Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2’nci sezon çekimleri başladı

Charles King’in aynı adlı kitabından diziye uyarlanan ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2’inci sezon çekimleri başladı. Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı dizinin yönetmenliğini ise Emre Şahin üstleniyor.

Netflix’in yerli yapımlarından ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’ dizisinin 2’inci sezon çekimleri başladı. Başrollerini Hazal Kaya, Tansu Biçer ve Selahattin Paşalı’nın paylaştığı ‘Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın senaryosunu Elif Usman kaleme alıyor.

İlk sezonu 3 Mart 2022’de yayınlanan dizide yönetmenliği Emre Şahin, görüntü yönetmenliğini Clint Lealos üstleniyor. Dizinin yapımını ise Karga Seven Pictures üstleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.