Penelope Cruz’da Murder on the Orient Express’in kadrosuna katıldı

Murder on the Orient Express’te oynayacak bir oyuncu daha elli oldu.

Oscar ödüllü Judi Dench’in Prenses Dragomiroff, Lucy Boynton’ın Kontes Andrenyi, Tom Bateman’ın Bouc, Tony ödüllü Derek Jacobi’nin Masterman, Michael Peņa’nın Marquez ve Leslie Odom Jr.’ın da Doctor Arbuthnot karakterini canlandıracağı Doğu Ekspresinde Cinayet filminin kadrosuna, Oscar ödüllü İspanyol oyuncu Penelope Cruz da dahil oldu.

20th Century Fox yapımı olacak olan filmin kadrosunda sevilen oyuncu Johnny Depp, deneyimli oyuncu Michelle Pfeiffer ve Rey karakteri ile tanınan Daisy Ridley de yer alıyor. Depp Ratchett karakterine, Pfeiffer Bayan Hubbard’a ve Ridley de Mary Debenham’a hayat verecek.

1935 yılında geçen öykü; İstanbul’dan yolculuğuna başlayan bir ekspres treninin içinde işlenen cinayetin dedektif Hercule Poirot’un tarafından aydınlatılmasını konu alıyor.

murder-on-the-orient-express

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.