Nükhet Duru’dan anlamlı ziyaret

Türk Pop Müziği’nin en önemli yorumcularından Nükhet Duru, önceki gün bakımını üstlendiği ve ardından kendi adı verilen “Duru” köpek sayesinde tanıştığı Tekirdağ Melek Gönüllü Barınağı’nı ziyaret etti… Kırılan arka ayaklarının tedavisi yapılan Duru Köpek, artık yürüyebiliyor ve tamamen iyileşti.

Gönüllü çalışanlarla sohbet eden, hem bakımını üstlendiği Duru’yu hem de diğer köpekleri seven Nükhet Duru, barınakta duygu dolu dakikalar geçirdi. 5 yıl önce gönüllüler tarafından kurulan ve halen bağışlarla 300 minik dostumuzun bulunduğu Tekirdağ’daki barınağa Nükhet Duru, Felicia Mamaları ve Rio’s World Pet Shop 500 kiloluk mama yardımında da bulundular.

Melek Gönüllü Barınağı’nın gıdadan tekstile kadar pek çok ihtiyacı var ve yardıma, seslerini duyurmaya ihtiyaçları var. Nükhet Duru: “Burada bu hayvanlara el uzatan insanların, iyilik yapmaktan başka hiçbir isteği yok. Reyhan Hanım, hayvanlara daha çok iyilik yapabilmek için 2. üniversiteyi okuyup veteriner olmuş, ama hiçbir destekleri yok. Köpek klübesine, mamaya, her türlü tekstil ürününe ihtiyaçları var. Tüm yardımseverleri, hayvanseverleri buraya destek olmak için buraya ve yardıma davet ediyorum” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.