Paramparça’da Nurgül Yeşilçay’ın yerine Şükran Ovalı geliyor

Star TV’nin en çok izlenen dizisi Paramparça’da Erkan Petekkaya ile öpüşme krizi yaşayıp olaylı bir şekilde ayrılan Nurgül Yeşilçay’ın yerine gelecek isim belli oldu.

Başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay’ın ayrılmasının ardından, dizi yapımcısı senaryo gereği değişikliğe gidildiğini açıklamıştı. Erken Petekkaya’da Yeşilçay ile aralarında bir problem olmadığını, gerçekten öpüşmediklerini söyleyerek iddiaları yalanlamıştı. Ancak dizi izleyicisinin en merak ettiği konu ise Nurgül Yeşilçay’ın boşluğunu kimin dolduracağı oldu. İddialara göre; Şubat ayının ilk günlerinde diziye veda edecek olan Yeşilçay’ın yerine düşünülen isim ‘Şeref Meselesi’ dizisinde adından söz ettiren Şükran Ovalı oldu. Ovalı’nın diziye dahil olmasını isteyen kişinin Erkan Petekkaya olduğu söyleniyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.