Özkan Uğur’dan üzen haber! Entübe edildi

MFÖ grubu üyelerinden biri olan sevilen sanatçı Özkan Uğur’un üç aydır yoğun bakımda olduğu ve entübe edildiği ortaya çıktı.

MFÖ grubunun sevilen isimlerinden biri olan usta sanatçı Özkan Uğur’un sağlık durumunun kötü olduğu öğrenildi. Geçtiğimiz nisan ayında iki kez yendiği kanserle mücadelesine yeniden başlayan Uğur’un son üç aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.

blank

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; son günlerde ünlü isimlerin paylaştığı “beyaz kan arıyoruz” ilanının Özkan Uğur için istendiği ortaya çıktı. Aranan kan kısa sürede bulundu.

ENTÜBE EDİLDİ
Özkan Uğur entübe edildi. Uğur‘un vücudundaki kanserli hücrelerinin temizlendiği ancak böbrekleriyle ilgili sorun yaşadığı duyuruldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.