Güzel enerjilerimizi yollayalım! Tarkan’dan ‘Özkan Uğur’ paylaşımı

Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden ve üç aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenilen MFÖ’nün grubunun üyelerinden müzisyen Özkan Uğur ile ilgili paylaşım yaptı. Tarkan, paylaşımında “Çok sevgili Özkan Uğur’a hep birlikte güzel enerjilerimizi, sevgimizi yollayalım. Acil şifalar dileyelim. Seni seviyoruz” ifadelerini kullandı.

Üç kez lenf kanserini yenen ancak hastalığı nükseden MFÖ’nün grubunun üyelerinden müzisyen Özkan Uğur’un, üç aydır yoğun bakımda tedavi gördüğü ve entübe edildiği ortaya çıkmıştı. Uğur ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Megastar Tarkan, “Çok sevgili Özkan Uğur’a hep birlikte güzel enerjilerimizi, sevgimizi yollayalım. Acil şifalar dileyelim. Seni seviyoruz” dedi.

Tarkan’ın paylaşımı şu şekilde:

“Çok sevgili Özkan Uğur’a hep birlikte güzel enerjilerimizi, sevgimizi yollayalım. Acil şifalar dileyelim. Seni seviyoruz”

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.