Özcan Deniz’in kız kardeşi Erdoğan’dan yardım istedi!

Ünlü şarkıcı Özcan Deniz’in babası Sadık Deniz’in ikinci evliliğinden olan kardeşi Gülcan Deniz, geçtiğimiz günlerde hasta annesi ve kendisiyle ilgilenmediğini belirterek sitem etti. Özcan Deniz’den bir türlü geri dönüş alamayan genç kız, Cumburbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in geçtiğimiz yıl kanserden vefat eden babası Sadık Deniz’in eski eşinden olan 22 yaşındaki kızı Gülcan Deniz, yardıma muhtaç olduğunu belirtti. Kalp hastası genç kız, abisi Özcan Deniz’den tedavisi için destek istediğini ancak geri dönüş alamadığı için sitem ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

“ABİM BABAMLA BİRLİKTE BENİ DE ÖLDÜRDÜ”

Gülcan Deniz, geçtiğimiz günlerde “Annem ağır hasta, ben de kalbimden rahatsızım. Hem tedavi olmak, hem de okumak istiyorum. Defalarca abime ulaşmaya çalıştım ama telefonlarımı açmıyor. Abim, babamla birlikte beni de öldürdü.” dedi.

CUMHURBAŞKANINDAN YARDIM İSTEDİ

Annesi KOAH hastası olan ve abisinden beklediği yardımı bulamayan Gülcan Deniz, son olarak bir video çekerek cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan yardım istedi.

Deniz çektiği videoda şunları söyledi:

“Daha önce hasta anneme bakıyordum, artık ben de hastayım. Evden çıkamıyor, okula gidemiyorum. Hem annemin, hem de benim bakıma ve tedaviye ihtiyacımız var. Sayın Cumhurbaşkanımızdan yardımlarını rica ediyorum.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.