Özcan Deniz ve Samar Dadgar ne zaman evleniyor?

Özcan Deniz, İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile evliliğe doğru giden bir ilişki yaşıyor. Sevgilisi modacı Samar Dadgar, önceki gün Özcan Deniz ile olan ilişkileri hakkında merak edilenleri yanıtladı. Ünlü isim, nikah hakkında da konuştu.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, İranlı sevgilisi Samar Dadgar ile mutlu bir birliktelik yaşıyor. Aşklarını ilk kez yılbaşı akşamında duyuran Özcan Deniz ve Samar Dadgar’ın evlenecekleri de konuşuluyor. İranlı modacı bu iddiaları doğrulayan bir açıklamayı, Instagram hesabından yaptı.

blank

ÖZCAN DENİZ İLE SAMAR DADGAR NE ZAMAN EVLENİYOR?

Sosyal medyada kendisine gelen soruları yanıtlayan Dadgar, ülkesi İran’da ve aynı zamanda İngiltere’nin başkenti Londra’da mağaza açmayı planladığını söyledi.

Özcan Deniz ile ilgili ilişkileri ile alakalı soruya da yanıt veren Dadgar ‘evlilik ne zaman?’ diyen bir takipçisine, ‘Nişanlıyım. Nikâhın tarihini daha belirlemedik” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.