Kemal Sunal’ın ilk kez ortaya çıkan videosu!

Yeşilçam’ın en sevilen isimlerinin başında gelen Kemal Sunal’ın yıllar öncesine ait videoları ortaya çıktı. Oğlu Ali Sunal ile Fatih Ürek’i dinlemeye giden Kemal Sunal’ın videosu oraya çıktı. Fatih Ürek, Kemal Sunal’ın eğlendiği anlara ait videoyu sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

YouTube video

Hababam Sınıfı, Tosun Paşa ve Süt Kardeşler gibi Türk film tarihine damga vurmuş yapımlar rol alan Yeşilçam’ın sevilen ismi Kemal Sunal “İnek Şaban” lakabı ile hafızalarda yer edindi.

KEMAL SUNAL’IN GÖRÜLMEMİŞ VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Oyunculuk performansı ve güler yüzü ile sempati toplayan Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 yılında geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Yeşilçam’ın usta ismi Kemal Sunal’ın görülmemiş videosu ortaya çıktı. Sunal’ın ölmeden önce çekilmiş bir videosu sosyal medyanın gündemine oturdu.

Oğlu Ali Sunal ile Fatih Ürek’i dinlemeye giden Kemal Sunal’ın 1998 yılında Grup Laçin’in hit olan parçası “Bekar Gezelim” şarkısı eşliğinde dans ettiği anlar izleyenleri gülümsetti.

Fatih Ürek, o anları sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Ürek, paylaşımına “Benim için çok önemli ve değerli bir video teşekkürler. Saygıyla ve sevgiyle Kemal Sunal” notunu düştü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.