Özcan Deniz ve Aslı Enver’in “İstanbullu Gelin”de düğünü olay oldu

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrollerini paylaştığı “İstanbullu Gelin”nin düğünü olay oldu

Hürriyet’ten Sibel Arna konuyu şu şekilde yazdı…

“Faruk’un Süreyya’yı elde etmek için yaptığı numaralar karşısında ağzımızın suyu aktı. Nitekim ikinci bölümde de evlendiler.

Aslı Enver’in giydiği gelinlik, Duygu Alptekin ve Ahsen Uğurlu’nun birlikte tasarladığı Ju İstanbul markasına ait. Son derece sade olan gelinliğin tek numarası dantel ve İspanyol gelen kollarında…

Tek başına askıda görsem burun kıvıracağım bu gelinliği Aslı Enver’in üstünde beğendim açıkçası. Çünkü karakterin bohem tarzını birebir yansıtıyordu. Kafasındaki ve elindeki taze çiçeklerle de mükemmel bir şekilde tamamlanmıştı.

Tek eleştirim kemik rengi ayakkabılara. Arkadaşım onun beyazı yok muydu?

Damatlığa gelince… Atatürk’ün terzisi Levon Kordonciyan markası, Özcan Deniz için özel olarak dikmiş bu smokini. Usta ile aynı ismi taşıyan torunu Levon Bey, “Asmalı Konak”tan sonra ikinci kez Özcan Deniz ile çalıştıklarını söyledi telefonda. Yani karakter olarak da benzeyen Seymen Ağa ile Faruk Bey aynı gusto ile giyiniyor diyebiliriz.

Smokinin detaylarını ise şöyle anlattı: “Fit ve centilmen bir model bu. Özel olarak kırlangıç yaka cepler tasarladım. Gömleği ince piliseli, pantolon gizli özel şeritli…”

Damatlık: Levon Kordonciyan (set olarak) / 10 bin TL
Gelinlik: Ju İstanbul / 2500 TL”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.