Oyuncu Gonca Vuslateri anne oluyor

Gonca Vuslateri, film çekimleri esnasında 2,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Ünlü oyuncunun iki ay içinde sevgilisiyle evleneceği, yaza da düğün yapacağı söyleniyor.

Son günlerde Abdullah Oğuz’un “Zaferin Rengi” filminde “Vera” rolüne hayat veren ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, çekimler esnasında, yedi aydır beraberlik yaşadığı sevgilisiyle bebek beklediğini öğrendi.

Henüz cinsiyeti belli olmayan bebeğin doğum tarihinin 19 Mayıs olması bekleniyor. Ünlü oyuncunun iki ay içinde evleneceği, yaza da düğün yapmayı planladığı konuşuluyor.

ÇOCUK İSTEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ
Vuslateri, geçtiğimiz ocak ayında verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

”Çocuk sahibi olmak istiyorum. Hem de aşırı şekilde, inanılmaz derecede. Cihangir’de böyle 58 kedili, kadife koltukta yaşlanan bir teyze olmamak için harekete geçiyorum.”

 

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.