Oyuncu Deniz Çakır 8 şarkılık bir albüm çıkarıyor!

Bir kafede başörtülü kadın müşterilere söylediği iddia edilen sözleri nedeniyle 8 Ekim’de davası görülecek olan Deniz Çakır’ın yeni dizi projesi merakla beklenirken, ünlü oyuncu ters köşe yaparak sevenlerinin karşısına bambaşka çıkmaya hazırlanıyor.

Son olarak Fox TV’de Erkan Petekkaya ile başrollerini paylaştığı Vurgun adlı projede yer alan Deniz Çakır’dan hayranlarını havalara uçuracak bir haber geldi. Ünlü sanatçı Metin Özülkü, sevenleriyle buluştuğu bir AVM’de Deniz Çakır bombasını patlattı. Özülkü’nün aktardıklarına göre Deniz Çakır 8 şarkılık bir albüm çıkarıyor. Albümün ardından Çakır’ın özel gün ve gecelerde şarkılarını seslendirmesi bekleniyor. Bu haber, Çakır’ın sevenleri tarafından heyecanla karşılandı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.