Oyuncu Büşra Develi’nin yeni sevgilisi Caroline Koç’un yeğeni çıktı

Oyuncu Büşra Develi, 2015’te ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinde oynarken meslektaşı Burak Deniz ile aşk yaşamaya başlamıştı.

Burak Deniz ile Büşra Develi’nin birlikteliği 9 ay önce bitmişti.Güzel oyuncu, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisi Cem Aktay ile Beyoğlu Asmalısescit’te ilk kez görüntülenmişti.

Herkes, Burak Deniz’i unutturan yakışıklının kim olduğunu merak etmişti.Cem Aktay, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç’un yeğeni. Cem Aktay, Caroline Koç’un kardeşi Madeleine Giraud’un ilk eşi Halil Aktay’dan olan oğlu.

Üniversite eğitimini yurtdışında alan Cem Aktay, beyefendiliği ve sempatikliği ile yakın çevresinde çok seviliyor.Büşra Develi henüz sevgilisinin ailesi ile tanışmadı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.