Alkollü fazla kaçıran Burak Deniz otelde olay çıkardı

Serenay Sarıkaya ile başrollerini paylaştığı Şahmeran dizisi çekimleri için Burak Deniz, Adana’ya gitti.

Burak Deniz, Nilperi Şahinkaya ile sevgilisi Emre Yusufi’nin olduğu otele geçtiğimiz akşam gitti. Nilperi Şahinkaya, yakışıklı oyuncunun masasına sürekli gidip gelmesinden rahatsız oldu. Alkollü olduğu iddia edilen Deniz’in otelde olay çıkardığı iddiası gündeme geldi. Konuya ilişkin taraflardan açıklama gelmedi.

Şahmeran dizisi çekimleri için ünlü oyuncu Burak Deniz, Adana’ya gitti. Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşan Burak Deniz’in ünlü bir otelde olay çıkardığı iddia edildi.

BURAK DENİZ’İN NİLPERİ ŞAHİNKAYA’YA HAKARET ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Görgü tanıklarının anlattıklarına göre ünlü oyuncu Altın Koza Film Festivali nedeniyle sevgilisi Emre Yusufi’yle Adana’ya giden Nilperi Şahinkaya’nın oturduğu masaya birkaç kez gidip geldi. Alkollü olduğu iddia edilen Burak Deniz’in tavırlarından rahatsız olan Nilperi Şahinkaya masadan kalktı. Deniz, Şahinkaya’ya hakaret etti.

“BANA MI VURACAKSIN, VUR HADİ”

Şahinkaya’nın sevgilisi Emre Yusufi, bunun üzerine Burak Deniz’in üzerinde yürüdü. Araya Yusufi’nin arkadaşı girdi. Burak Deniz “Bana mı vuracaksın, vur hadi” diye bağırmaya devam etti. Çevredekiler hemen Burak Deniz’i otelden uzaklaştırdı. Burak Deniz’in başak bir otelde konakladığı ve Nilperi Şahinkaya ile sevgilisi Emre Yusufi’yi hiç tanımadığı öğrenildi. Olay sonrası Emre Yusufi’nin otelin güvenlik kameralarının görüntülerini istediği öğrenildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.