Ortadoğu’da Alp Navruz ve Afra Saraçoğlu rüzgarı

Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz’un marka yüzü olduğu Hummel, koleksiyon çalışmalarına yeni kreasyon ürünleriyle devam ediyor.

1923 de Danimarka’da kurulan ve dünyanın en önemli spor markalarından biri olan Hummel, Türkiye pazarında ilk kez Afra Saraçoğlu ve Alp Nevruz gibi yıldız iki ismi marka yüzü olarak kullandığı koleksiyon çalışmalarına yeni kreasyon ürünleriyle devam ediyor.

Hummel Training ve Lifestyle yaz koleksiyonlarıyla stil ve konforu bir arada tutarak günlük rahatlığı ve şıklığı sokağa taşıyor.Yeni koleksiyonda grafik renkli temalar, kırık ayrıntı yüzeyleri ve temiz renk kontrastlarından esinlenerek yeniden tasarlandı.Bu sezon mor rengi, grinin tonları, parlak sarı, koral renkleri ile sportif bir his ve yazlık temalar katılarak Hummel Lifestyle’la tasarımlar yeniden yorumlandı.

Hummel Training koleksiyonunda ise spor ve moda trendleri sade tasarımlarla ve modern çizgilerle tamamen rahatlık ön planda tutularak üretildi.

ORTADOĞU’DA AFRA SARAÇOĞLU VE ALP NAVRUZ RÜZGARI

Türkiye de toplamda 165 mağazası olan ve dünyanın tüm üretimini Türkiye pazarı tarafından gerçekleştirilen Hummel markası Afra Saraçoğlu ve Alp Navruz ile çalışmaya başladıktan sonra Ortadoğu pazarında ürünler yok satmaya başladı.

Toplam 36 Avrupa ve Ortadoğu ülkesinde yayınlanan Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin başrol oyuncularının yüzü olduğu markanın, Avrupa ve Ortadoğu’daki mağazalarına hayranları akın etti. İkili’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı ve kendi seçimleri olan kombin kıyafetler mağazalarda yok satarken, Arap hayranları mağaza kapattı ürünler 24 saatte tükendi.Özellikle arap hayranlar düzenlenen turlarla İstanbula gelip set ziyaretleri gerçekleştiriyorlar.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.