Orlando Bloom ve Katy Perry beraberliklerini resmen ilan etti

Sanat dünyasının çiçeği burnunda çifti Orlando Bloom ve Katy Perry çifti uzun zamandır aşkları ile gündeme geliyordu. Hakkında aşk dedikoduları çıkan ünlü çift beraberliklerini resmen ilan etti.

Henüz birliktelikleri çok taze olan ünlü çift Orlando Bloom ve Katy Perry, birlikte çıktıkları Hawai tatilinde görüntülendi. Çiftin birbirlerine olan bakışları büyük aşk yaşadıklarını kanıtlıyor.

Birlikte çıktıkları Hawai tatilinde objektiflere yakalanan çiçeği burnunda ünlü çift, Kauai Ulusal Parkı’nda spor yaparken görüntülendi. Çift daha sonra çıktıkları yürüyüşte görüntülendi.

Birlikte çıktıkları yürüyüşte liseli aşıklar gibi görüntülenen çiftin birbirlerine olan derin bakışları gözlerden kaçmadı. Özellikle de Bloom’un sevgilisine bakışları onun güzel şarkıcıya ne kadar aşık olduğunun kanıtı olarak yorumlandı.

orlando katy

katy orlando

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.