Onur Tuna: Belki haftanın üç günü ‘Okey, giderim var’ derim ama dört günü değil

‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’in bu haftaki konuğu Onur Tuna.

Yeni dizi projesi ‘Şahane Hayatım’ ve vizyona girmeye hazırlanan ‘Son Akşam Yemeği’ filmiyle yoğun bir set programına giren Onur Tuna, Hakan Gence’nin sorularını cevapladı.

Tuna oyunculuk kariyeri hakkında “Belki haftanın üç günü ‘Okey, giderim var’ derim ama dört günü değil. Kendimi beğenmişlik değil de kendimi sevmek boyutunda olmaya çalışıyorum. Kaslı insanlar bir yere geliyor mu gelmiyor mu algısıyla çok ilgilenemiyorum. Uyandığımda işimi düşünüyorum. Annem hep, ‘Ünlü Onur Tuna’nın annesi değilim, oyuncu Onur Tuna’nın annesiyim’ der. Annem beni öyle gördükçe ben de öyle kalacağım herhalde” diyor.

Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı yeni filmi ‘Son Akşam Yemeği’ hakkında hislerini anlatan yetenekli oyuncu: “Teklif aldığımda tüylerim diken diken oldu, direkt menajerimi aradım ve hiç düşünmeden ‘Oynamak istiyorum’ dedim.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.