Önce Emre Aşık sonra Yağmur Sarnıç video yayınladı! Türkiye’yi şoke eden olay!

Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç hakkında ortaya çıkan 3 yaşındaki kızlarını darp ettiği ile ilgili önce Emre Aşık sonra Yağmur Sarnıç video yayınladı. Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp canlı yayına katıldı. İddialar hakkında konuştu.

Önce Emre Aşık’ın çocuğuyla olan konuşmasını içeren bir video yayımlandı. Videoda 3 yaşındaki küçük kızın annesiyle ilgili sözleri herkesi dehşete düşürdü. Bunun üzerine Duymadık Demeyin’e bağlanan Yağmur Sarnıç, “Emre Aşık çıksın delikanlı gibi çocuklarını dövdüğünü itiraf etsin” açıklamasında bulundu. Daha sonra Yağmur Sarnıç da bir video yayınladı. Videoda 3 yaşındaki kız bu kez babasıyla ilgili şoke eden ifadeler söyledi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.