Okullar açılacak, sıralar Sharpie Fine kalemler ile renklenecek!

9 Eylül sabahı milyonlarca öğrenci ilk ders ziliyle birlikte okul sıralarındaki yerlerini alacak. Evde ve okulda birçok yüzeye uygulanabilen, sağlık ve kaliteden tam not alan Sharpie Fine Permanent Markör kalemler ile yaratıcılıklarına yaratıcılık katacak öğrenciler, böylece kendi düşlerini yansıttıkları projelere imza atabilecekler.

9 Eylül günü milyonlarca öğrenci ve aileleri için ilk ders zili çalacak. Şimdinin öğrencileri geleceğin tasarımcıları, mühendisleri, reklamcıları ve öğretmenleri olacaklar. Bu yüzden her öğrencinin çantasında mutlaka yaratıcılıklarını renkleri ve kalitesiyle destekleyecek Sharpie Fine Permanent Markör kalemleri bulundurmaları çok önemli.

Düşler gerçeğe dönüşüyor

Evde ve okulda birçok yüzeye uygulanabilen Sharpie Fine kalemler ile öğrenciler kişisel tasarımlarını yapabilir, yaratıcılıklarına yaratıcılık katabilirler. Karton, fotoğraf kağıdı, ahşap, metal, folyo, taş, plastik ve deri gibi birçok yüzeye uygulayabilecekleri bu kalemlerle hem başarılı ödevlere imza atabilir hem de hayal güçlerini, karakterlerini yaptıkları işe yansıtabilirler. Ödevlerini yaparken aynı zamanda eğlenen öğrenciler için ödev korkusu da tarih olabiliyor.

Rengarenk ve kalıcı tasarımlarla yetenekleri ortaya çıkaran Sharpie Fine Permanent Markör, aynı zamanda suya ve solmaya karşı da dayanıklı. Mürekkebi çabuk kuruma özelliği sayesinde etrafa bulaşmıyor, dağılmıyor ve elleri kirletmiyor. 0.9 mm uç kalınlığına sahip kalemlerin ayrıca kolay saklamak için özel tasarım klipsli kapağı mevcut.

blank

Sağlık ve kaliteden tam not

“Write Out Loud” mottosuyla hareket eden Sharpie Fine kalemlerle hayaller gerçeğe dönüşebiliyor ve yapılan tasarımlar yıllar geçse de ilk gün gibi canlılıklarını koruyabiliyor. Ayrıca, sağlık ve kalite standartları açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçirilen Sharpie Fine Permanent Markör kalemler okul dönemine özel avantajlı paketlerle satışa sunuluyor. Renkli ve yaratıcı ödevlerin vazgeçilmezi Sharpie Fine Permanent Markör kalemlerin 24’lü kutusu sadece 124 TL, 28’li kutusu 143 TL ve 30’lu kutusu 155 TL.

Sharpie Hakkında

1857 yılında Massachusetts, Amerika’da kurulan Sharpie, kırtasiye ve ofis ürünleri alanında dünyaca ünlü birçok markayı çatısı altında buluşturan Newell Brands markalarından biridir. Markör kalem serileri üreten Sharpie, dünyada alanının en bilinirliği yüksek markasıdır. Özellikle 1997-2002 yılları arasında dünyada ses getiren başarılı reklamcılık ve pazarlama kampanyaları ile ün kazandı. Gündelik yaşam, eğitim ve sanatsal faaliyetlerde rahatlıkla kullanılabilir. Dünyanın birçok ülkesinde satış yapan, kullanıcı dostu olan, sağlık ve kalite standartları açısından çok sıkı güvenlik testlerinden geçirilen Sharpie en sevilen markalar arasında da yer alır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.