Yeni ürünleri, renkleri ve konforuyla rOtring yine vazgeçilmez!

Dünyanın en sevilen kırtasiye ve ofis ürünleri markası rOtring, 9 Eylül’de başlayacak yeni eğitim – öğretim dönemini yepyeni ürünleriyle karşılayacak. Kalitesi, ergonomik yapısı ve renkleri ile okul çantalarının yine vazgeçilmezi olacak rOtring ürünleri, fiyatlarıyla da aileleri mutlu edecek.

Kırtasiye ve ofis ürünlerinde bir klasik haline gelen ABD’li Newell Brands’ın en sevilen markalarından rOtring, yeni eğitim – öğretim dönemi için hazırladığı yeni ürünlerini öğrencilerin ve ailelerin beğenisine sundu. Ürün çeşitlerine yenilerini ekleyen rOtring bu yıl da okul alışverişlerinin vazgeçilmezi olacak.

Fiyatıyla da tercih sebebi

Kalitesiyle herkesin henüz okul sıralarında bağ kurduğu ve bir daha elinden düşüremediği rOtring’in yeni okul ürünleri fiyatlarıyla da ailelere rahat bir alışveriş imkânı sağlıyor. 4 farklı renk seçeneği, gizli uç mekanizması, kapak içinde gizli silgisi, metal iç mekanizması, 0.5 mm ve 0.7 mm uç seçeneği ile Visuclick Versatil Kalem’in fiyatı 9.95 TL, 1 adet Visuclick Versatil Kalem, 2B uç ve 1 adet Tikky silgi 11.70 TL. Çevirince ortaya çıkan silgisi ve ergonomik tutma yeri ile dikkat çeken Visumax Versatil Kalem 14.95 TL, Altıgen gövde, kırılmaya dayanıklı uç, kolay açılma, iz bırakmadan silinme özelliğine sahip 3 farklı renk seçeneği ile Mercanlı Kurşun Kalem ve Neon Kurşun Kalem 1.75 TL, 4 farklı renk seçeneğine sahip Metalik Kurşun Kalem de yine 1.75 TL’den satılıyor.

blank

Kolay siliyor, iz bırakmıyor

Sınavlara özel kırılmaya dayanıklı, kolay açılan ve iz bırakmadan silinebilen, test usulü işaretlemeler için ideal bir yumuşaklığa sahip, koyu renk uçlu Sınav Kurşun Kalemi sadece 2 TL. Diğer yandan çek ve sözleşme gibi önemli belgelerde kullanılmak üzere Kırmızı Kopya Kalemi ve Kırmızı – Mavi Kopya Kalemi de 1.80 TL ile sahiplerininin oluyor. Tamamlayıcı ürünlerde ise 1.75 TL’lik fiyatı ile Super Polimer 2B Kalem Ucu (Her kutuda 24 tane) ve test kağıdı üzerindeki işaretlemeleri iz bırakmadan silmek için ideal olan ‘Dust – Free’ özelliğiyle sınav silgisi 2.10 TL’ye satışa sunuluyor.

Öğrencilerin her zaman daha iyi imkânlar sunan ürünlerle eğitim almalarını sağlayan Newell Brands’ın Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Direktörü Alp Erekul, ürünlerin tanıtım lansmanında yaptığı konuşmada bir fikrin yaratıcılığa dönüşürken rOtring’in asla çok uzakta olmadığını belirtmişti.

rOtring Hakkında

ABD’li Newell Brands, Türkiye’de 2008 yılından beri faaliyet gösteriyor. Newell Brands Türkiye, kırtasiye ve ofis ürünleri markaları rOtring, Parker, Waterman, Papermate, Sharpie, Reynolds, Elmer’s ve Dymo’nun ülkemizdeki satış, pazarlama ve dağıtım faaliyetlerini yürütüyor. Şirket, ürünlerini kırtasiye ve ofis ürünleri alanında faaliyet gösteren 2 binin üzerinde perakende noktasında tüketiciye ulaştırıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.