Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ile aralarındaki rekabet hakkında konuştu!

UEFA Şampiyonlar Ligi ödül töreninde konuşan dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ile aralarındaki rekabet hakkında açıklamalarda bulundu.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nin bu sezonki en iyi oyuncusu seçildi. En iyi oyuncu ödülü Cristiano Ronaldo, Lionel Messi ve Virgil Van Dijk arasından yapılan seçimle belirlendi.

Liverpool’un yıldız savunmacısı Virgil Van Dijk, Şampiyonlar Ligi’nin en iyi oyuncusu seçilirken, geceye Ronaldo’nun Messi ile aralarındaki rekabet hakkında yaptığı açıklamalar damgasını vurdu.

“MESSİ’YLE HENÜZ BİR AKŞAM YEMEĞİ YEMEDİK FAKAT YİYECEĞİMİZİ UMUYORUM’

Messi ile yıllardır güzel bir yarış içinde olduğunu belirten Ronaldo şu sözleri söyledi:

“Messi ile bu sahneyi 15 yıldır paylaşıyoruz. Aynı iki oyuncu, aynı sahnede. Bu futbol tarihinde bir daha yaşanır mı bilmiyorum. İyi bir ilişkimiz var. Henüz birlikte bir yemek yemedik fakat yakında yiyeceğimizi umuyorum.

‘BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ OLMAYA İTTİK’

“15 yıl boyunca iyi bir savaş verdik. O beni daha iyi bir futbolcu olmaya itti, ben de onu ittim. Futbol tarihinin bir parçası olmak çok güzel bir şey. Ben o tarihte varım, Messi de var”.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.