Nurgül Yeşilçay’dan şaşırtan hareket

Güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz gün sevgilisi Necati Kocabay’la bir marketten çıkarken kameralara yakalandı. Yeşilçay kendisine sorulan evlilik sorularını Kocabay’a yönelterek, yapımcı olan erkek arkadaşını şoke etti.

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, önceki gün sevgilisi Necati Kocabay’la Kuruçeşme’deki bir marketten çıkarken görüntülendi.

Oyuncu, son zamanların en çok konuşulan konusu haline gelen market poşetlerinin ücretli olmasıyla ilgili yöneltilen sorular üzerine esprili bir dille, “Hiç sormayın valla normalde evde market çantam da vardı. Onunla gelecektim ama acele bir şekilde almamız gerekince unuttum. Yapacak bir şey yok, gitti paracıklarımız” dedi.

blank

‘HER ŞEY GÜZEL’

Dizisinin tatile girdiğinden dolayı kendisine ve oğluna zaman ayırdığını ifade eden Yeşilçay, “Osman Nejat İngiltere’den döndü. Okulu araya girince buraya geldi, beraber vakit geçiriyoruz” dedi.

TOPU SEVGİLİSİNİ ATTI

Kocabay’la yeni yılda evlilik düşünüp düşünmediği sorulan oyuncu, kahkahalar atarak; “Neden her şeyi bana soruyorsunuz? Kader, kısmet bu işler derler ya. Ona sorun” deyip, topu sevgilisine attı. Bir anlık şaşkınlık yaşayan yapımcı, “İnşallah, güzel gidiyor her şey” cevabını verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.