NG Afyon motofestin kapanışı Murat Boz’dan!

Uluslararası Motosiklet Federasyonu tarafından 6-8 Eylül tarihlerinde düzenlenen dünya MXGP Türkiye ayağını Afyon’da gerçekleştirildi.

Dünyanın bir çok ülkesinden onlarca sporcunun katıldığı MXGP Türkiye ayağı Afyon motor pistinde gerçekleştirildi. Motor yarışlarının haricinde de NG Afyon motofest yapılarak konserler ve çeşitli aktiviteler yapıldı. NG Afyon motofestte gündüz aktivitelerinin haricinde de akşamları da ünlü sanatçıların konserleri ile renklendi.

Açılış Fedondan

6 Eylül de açılışı yapılan NG Afyon motofestte ilk gece Fedonun muhteşem performansı ile heyecan başladı.

Gündüz ayrı heyecan akşam Aleyna Tilki

Dünya kadınlar MXGP yarışmasında ise bayan motorsiklet sporcularının heyecanlı yarışları nefes kesti. Kadınların yarışması sonrasında da Aleyna tilki sahneye çıktı.

blank
Murat Boz

Yarışmasının son gününde ise MXGP’nin son ayağı gerçekleştirildi. Yarışmanın sonrasında da ünlü şarkıcı Murat bozun muhteşem performansı ile motofestte büyük bir final ile sona erdi. Ünlü şarkıcı Murat boz sahneye çıkar çıkmaz hayranlarının çığlıkları ile şarkılarını seslendirirdi. Ünlü şarkıcı Murat boz sahnede ilk defa Afyon’a geldiğini ve Afyon’a ve seyircisine hayran kaldığını dile getirdi.

Şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Murat boz Tüm hayranları ile tek tek fotoğraf çektirdi. Yaklaşık 2 saat kadar sahnede kalan Murat boz yine geleceğini söyledi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.