Nurgül Yeşilçay: Panikledim, fren yerine gaza bastım

Geçtiğimiz günlerde sette çekimler esnasında araçla talihsiz bir kaza geçiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, Arnavutköy’de görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Nurgül Yeşilçay, kazayla ilgili “Panikledim, fren yerine gaza bastım” dedi. Yeşilçay, tedavisinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Şimdilerde Son Nefesime Kadar dizisiyle izleyici karşısına çıkan ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay, sette sahne gereği gördüğü suçluyu yakalamaya çalışırken kaza yaptığı ortaya çıkmıştı. Rol arkadaşına arkadan hafif bir şekilde çarpan Yeşilçay, daha sonra direksiyon hakimiyetini kaybederek, bir ağaca çarpmıştı.

Geçtiğimiz akşam Arnavutköy’de bir balıkçıdan çıkarken objektiflere yansıyan Nurgül Yeşilçay, yaşadığı olayla ilgili şunları söyledi:

“Talihsiz bir kazaydı. İzleri hala geçmedi. Normalde otomobil kullanmayı seven birisi değilim. Kullanmak zorunda kaldım. Frene basayım derken panikleyerek gaza bastım. Hem direğe hem de ağaca vurdum. Doktor kontrolü devam ediyor. Kalıcı bir hasar yok. Elektroşok ve fizik tedavi devam ediyor. Üç aylık bir süre içerisinde düzelecek”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.