Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin aşkı yeniden mi başlıyor?

Özel hayatıyla son dönemin en çok konuşulan isimlerinden olan Kerem Bürsin’in adı aşk dedikodularına karışmaya devam ediyor. Dün adı spor spikeri Elif Gökalp ile anılan Kerem Bürsin, şimdi de eski sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile barıştıkları haberleriyle konuşuluyor.

Oyuncular Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin, 2014 yılında rol aldıkları Güneşi Beklerken dizisindeki arkadaşlıklarını gerçek hayatta aşka dönüştürmüş ve bir süre sevgili olmuşlardı. Bu ilişkilerinin bitmesi sonrası isimleri başka kişiler ile de anılan Yağmur Tanrısevsin ve Kerem Bürsin hakkında yeni bir aşk iddiası ortaya atıldı.

blank

KEREM BÜRSİN VE YAĞMUR TANRISEVSİN BİRBİRLERİNİ TAKİBE ALDILAR

Birbirlerini sosyal medyadan yeniden takip etmeye başlayan eski sevgililer için aşk yeniden mi başlıyor yorumlarında bulunulmaya başlandı.

Hande Erçel ile ilişkisi sona eren Kerem Bürsin’in adı yakın zamanda spor spikeri Elif Gökalp ile anılmış, menajerlik şirketinden ise çıkan haberlere yalanlama gelmişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.