Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim’den neden ayrıldı? Yerine kim gelecek?

Nur Yerlitaş’ın İşte Benim Stilim’de olmaması kafalarda soru işareti yarattı.

Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim’i bıraktı mı? sorusuna yanıt geçtiğimiz günler geldi. Renkli Sayfalar programının canlı yayınına telefonla bağlanan ünlü modacı, İşte Benim Stilim’i kesin olarak bıraktığını açıkladı.

Programda emeğinin büyük olduğunun altını çizen Nur Yerlitaş, şunları söyledi:

“Ölümü geri alabiliyor musunuz? Benim ruh sağlığım çok önemli, ruh sağlığım bozuk. Nur Yerlitaş kurudu anlayın beni. O program benim çocuğum, benim oraya emeğim çok. Hiç mütevazi olamayacağım. Artık jüride olmayacağım ileride Tv’de olursam haftada bir olabilir artık istemiyorum dedi.”

“KERİMCAN’I SEVİYORUM”

Kerimcan’dan rahatsız olduğu iddialarına yanıt veren Nur Yerlitaş “Ben kabul etmesem, istemeseydim Kerimcan jüride oturamazdı. Böyle bir şey yok. Kerimcan’ı seviyorum, gayet naif bir çocuk.’ Dedi.

NUR YERLİTAŞ’IN YERİNE KİM GELDİ?

Kemal Doğulu, Ivana Sert, Uğurkan Erez ve Kerimcan Durmaz’ın jüriliğe devam ettiği İşte Benim Stilim’de Nur Yerlitaş’ın yerine henüz yeni bir isim gelmedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.