Vasiyeti yerine getirildi! Nur Yerlitaş son yolculuğuna uğurlandı!

Şişli Fulya’daki evinde yaşamını yitiren Nur Yerlitaş, son yolculuğuna uğurlandı. Corona virüs salgını nedeniyle cenaze töreni düzenlenemeyen ‘Nurella’ lakaplı ünlü modacı, vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı’na defnedildi.

İki yıl önce beyin kanseri teşhisi konan ve altı ay arayla iki operasyon geçiren Nur Yerlitaş (64), dün Şişli Fulya’daki evinde hayatını kaybetti.

Corona virüs salgını nedeniyle Yerlitaş için cenaze töreni düzenlenmedi. Yerlitaş’ın Zincirlikuyu Gasilhanesi’ne getirilen cenazesini görmek için yakın arkadaşı sanatçı Sibel Can, gasilhaneye geldi.

blank

Sanatçı Hülya Avşar da ünlü modacıyı son yolculuğu sırasında yalnız bırakmadı.

Gasilhanenin önünde Yerlitaş’ın ailesinin ve yakınlarının beklediği görüldü. Nur Yerlitaş’ın cenazesi gasilhaneden çıkartılıp cenaze aracına konulurken, kuzeni Kadriye Tura gözyaşlarına hakim olamadı. Yerlitaş’ın cenazesi vasiyeti üzerine Ulus Mezarlığı’ndaki annesinin mezarlığının yanına defnedildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.