Nokia’nın efsane ‘yılan oyunlu’ klasiği geri döndü

Nokia, 20. yıldönümünü kutlamak adına, içinde ikonik ‘yılan oyunu’ da olan klasik 6310 modelini yeni tasarımıyla tekrar piyasaya sürdü.

İkonik yılan oyunuyla hatırlanan, 2000’li yıllarda çokça tercih edilen Nokia’nın 6310 modeli, bazı yeni özellikler ve yılan oyunu da dahil olmak üzere, markanın 20.yıldönümünü kutlamak için tekrar piyasaya sürüldü.

Telefona yapılan yenilikler, daha iyi okunabilirlik sunan büyük bir renkli ekranı içeriyor. Fakat kullanıcılar, dokunmatik ekran özelliği eklenmeyen telefonda yine tuş takımına dokunuyor olacak.

KLASİK MODELİN BİRÇOK ÖZELLİĞİ MEVCUT

Ek olarak, kablosuz bir FM radyo ve telefonun darbeye dayanıklı sert kabuğu da dahil olmak üzere, klasik modeldekine benzeyen birçok özellik bulunuyor.

Sputnik Türkiye’nin haberine göre; sarı ve siyah olmak üzere 2 renkte piyasaya sürülen telefon, klasik modelinde olduğu gibi 21 güne kadar dayanabilen devasa bir pil ömrüne ve tek bir arka kameraya sahip.

Model, Nokia’nın kendi internet sitesinde 70 euro’ya satışa çıkarıldı.

Bir HMD Global sözcüsü, “Nokia 6310, günümüzün bağlı kullanıcıları için yeniden tasarlanmış bir klasik” ifadelerini kullandı.

İlk olarak 2001’de piyasaya sürülen 6310, 2002’de 6310i olarak güncellendi ve 2005’te üretimi durduruldu.
Nokia markasının lisans haklarını elinde bulunduran Fin teknoloji devi HMD Global tarafından yapılan bir düzenlemenin ardından, bu yılın başlarında telefonun geri dönüş yapacağı duyurulmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.