Çiğdem Günal ‘Yılın En İyi Spor Programı’ ödülünü aldı

Güzel Sunucu Çiğdem Günal ‘Yılın En İyi Spor Programı’ ödülünü aldı…

Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni iş, sanat ve siyaset ve Tv dünyasının en başarılı ve önde gelen isimlerini bir araya getirdi.

13 Ekim Çarşamba günü Sheraton Grand Ataşehir’de yapılan ödül töreninin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Ceyhun Yılmaz gerçekleştirdi.

blank

Türkiye ve uluslararası alanda başarıya ulaşmış isimlerin ödül aldığı gecede, sanatçı Demet Akalın şarkılarıyla davetlilere eğlenceli dakikalar yaşattı. Birçok alanda başarıya ulaşmış, yılın en iyilerinin ödül aldığı Uluslararası Kristal Elmas Ödül Töreni’nde ödüllerini alan başarılı isimler arasında son dönemlerde yaptığı röportajlarla gündem yaratan Tivibu spor spikeri Çiğdem Günal da hafta içi her gün Tivibu spor ekranlarında yayınlanan ve birçok başarılı teknik direktör, futbolcu ve spor yorumcularını konuk ettiği ‘Her Gün Spor’ programı ile ‘Yılın en iyi Spor Programı’ ödülüne layık görüldü.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.