Netflix’in en popüler dizilerinden Bridgerton yine rekor kırdı!

Netflix’in en popüler dizilerinden Bridgerton’ın ikinci sezonu, 627 milyon 110 bin saat izlenmeyle birlikte, ilk sezonunun rekorunu kırarak Netflix’teki dili İngilizce olan diziler arasında en çok izlenen yapım oldu.

Dijital film ve dizi izleme platformu Netflix’in popüler dizilerinden biri olan Bridgerton’ın 25 Mart Cuma günü yayınlanan ikinci sezonu, Netflix’te, dili İngilizce olan diziler arasında en çok izlenen yapım oldu.

Ranini Tv’nin aktardığına göre; dördüncü haftasına giren yeni sezon, 11-17 Nisan aralığında elde ettiği 66 milyon saati aşkın izlenmeyle toplam izlenmesini 627 milyon 110 bin saate çıkardı. Böylece 625 milyon 490 bin saat izlenmedeki Bridgerton, ilk sezonunu geçerek tüm zamanlar listesinde dili İngilizce olan diziler arasında ilk sıraya ulaştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.