Netflix dizisi Lucifer yeni bölümle geliyor

Netflix’in sevilen dizisi Lucifer 5. sezon ile final yapacak.

Sevilen dizinin 5. sezonda bitecek olması diziseverler tarafından üzüntüyle karşılandı. Yine de yeni sezon ilk bölümü heyecanla bekleyen binlerce kişi “Lucifer 5. sezon ne zaman başlayacak?” sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte Lucifer dizisinin oyuncu kadrosu ve dizi ile ilgili merak edilen soruların yanıtları…

Lucifer 5. sezon için hazırlıklar sürüyor. Netflix’in sevilen dizisi Lucifer 5. sezonla ekranlara veda edecek. Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan dizi ilk 3 sezonuyla büyük ilgi gördükten sonra bu platforma dahil olmuştu. Peki Lucifer 5. sezon ne zaman yayınlanacak ve dizi ne zaman final yapacak?

Lucifer 5. sezon 2020 yılında yayınlanacak. 10 bölüm olacak 5. sezonda dizi final yapacak. Yeni sezonun ilk bölümünün yayınlanacağı tarih henüz açıklanmadı.

LUCİFER DİZİSİ KONUSU

Suç, drama ve fantezi türündeki dizinin 4. sezonu 10 bölüm olarak yayınlandı. Tom Ellis hikayenin henüz bitmediğini söyleyerek 5. sezonun kapısını araladı.

Dizinin ana konusu şu şekilde:

Cehennemin Efendisi olmaktan bıkan şeytan, Los Angeles’a yerleşir, bir gece kulübü açar ve bir cinayet dedektifiyle ilişki kurar.

LUCİFER 4. SEZONDA NE OLDU?

Dizinin 4. sezonunda Chloe, Lucifer’e karşı hislerini itiraf ettikten sonra onun mecburen cehenneme dönmesi ikili arasındaki ilişkiye de ara verdirmiş oldu.

LUCİFER OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda başrol Tom Ellis’e Lauren German, Lesley-Ann Brandt, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Scarlett Estevez ve Rachael Harris gibi isimler eşlik ediyor.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.