Neslihan Atagül’ün Sefirin Kızı dizisinden ayrılmasını kim istedi?

Kara Sevda dizisinde gösterdiği oyunculuk ile tanınan Neslihan Atagül, bağırsak hastalığı nedeniyle Sefirin Kızı dizisinden ayrılmıştı. Kadir Doğulu ile evli olan güzel oyuncunun hastalığı sebebiyle zor günler geçirdiği ve hızla kilo verdiği açıklandı. Neslihan Atagül’ün yeni dizisi Sefirin kızından nasıl ayrıldığı ise merak konusu oldu. Atagül, diziden ayrılmayı kendisi mi istedi yoksa başkası mı?

Star TV ekranlarında yayın hayatına giren ve şu sıralar reyting düşüşleri yaşayan Sefirin Kızı dizisi Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu ile ağır bir kayıp yaşamıştı. Neslihan Atagül, önlem alınmazsa ağır sonuçlar doğurabilecek hastalığı nedeniyle setlerden ayrılıp evinde dinlenmeye çekildi. Eşi Kadir Doğulu ile evinde dinlenen güzel oyuncunun son hali ise merak konusu.

blank
Sefirin Kızı

Şimdilerde kendine vakit ayıran ve hastalığının tedavisine devam eden Atagül’den yeni haberler gelmeye devam ediyor. Güzel oyuncunu geçen gün yaptığı bir paylaşımla iyi olduğu görüldü ve bu fotoğraf hayranlarının yüreğine biraz olsun su serpti. Öte yandan hızla kilo veren ve sürekli halsiz düşen oyuncunun Sefirin Kızı dizinden nasıl ayrıldığı ve ayrılmasını kimin istediği de konuşuldu.

Dizinin yapımcısı ile görüşerek ayrılık kararı alan Neslihan Atagül’ü bu noktaya sürükleyen kişinin ise doktorları olduğu ortaya çıktı. Güzel oyuncu, “Doktor tavsiyesi ile mi diziden ayrıldınız?” sorularına, “Evet, öyle olmak durumunda kaldı. Dinlenmem gerekiyordu çünkü. Bünyem pek kaldıramadı o yoğun tempoyu” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.