Gecenin Ucunda’nın yıldızı Neslihan Atagül’den havuz pozu

Fatih Harbiye dizinin ardından Kadir Doğulu ile eşi Neslihan Atagül, Gecenin Ucunda dizisinde birlikte rol almaya hazırlanıyor. Gecenin Ucunda dizisi ekrana getirilen tanıtımı ile büyük beğeni topladı. Dizinin başrol oyuncusu Neslihan Atagül’den yeni paylaşım geldi. Havuz başında poz veren Atagül, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Gecenin Ucunda dizisiyle yeni sezonda ekranlarda boy gösterecek olan Neslihan Atagül’den yeni paylaşım geldi. Havuz başında verdiği pozları arka arkaya yayınlayan Neslihan Atagül güzelliğiyle büyüledi. Ünlü oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

YouTube video

Geçirgen bağırsak sendromu hastalığını geride bırakan Neslihan Atagül, sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren Atagül, dikkat çeken pozlarına bir yenisini daha ekledi.

Havuz başında çekildiği kareleri arka arkaya yayınlayan Atagül, paylaşımına “Her mevsimi yaza dönüştürenler” notunu düştü. Güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncunun paylaşımı takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.