Dünyaca ünlü Amerikalı piyanist Valentina Lisitsa, İstanbul’da müzikseverler ile buluşacak

“Rahmaninov’un Kraliçesi” olarak anılan dünyaca ünlü Amerikalı piyanist Valentina Lisitsa, Persiana Media Group ve Art Symphony organizasyonu ile 24 Şubat’ta İstanbul’da müzikseverler ile buluşacak.

Videoları 200 milyondan fazla izlenmeye ulaşan, internette en çok izlenen klasik müzisyenlerden biri olan Valentina Lisitsa, 24 Şubat’ta İstanbul’da sevenleriyle buluşacak.

Performansını desteklemek için dijital yenilikleri kullanan Lisitsa ‘Göz kamaştırıcı” olarak nitelendirilen çok yönlü çalışı ve Bach’tan Mozart’a, Şostakoviç’ten Bernstein’a kadar uzanan geniş repertuvarı ile dinleyicilerine müzik ziyafeti yaşatacak.

blank

Persiana Media Group ve Art Symphony organizasyonuyla düzenlenen konser İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

Tek başına orkestra repertuvarı 40’tan fazla konçerto içeren, Rachmaninov ve Beethoven’ın müziklerine olan özel ilgisi ile ‘Rahmaninov’un Kraliçesi’ olarak anılan dünyaca ünlü yıldız, müzikseverlere unutulmaz bir solo performans sergileyecek.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.